" PO NAJKONKURETNIJOJ CENI DOBIJATE NAJKVALITETNIJU USLUGU "

Na ovoj stranici možete se ukratko informisati o nama i uslugama koje nudimo.

Firma "MK World of steel" je mlada firma osnovana 2017. godine.

Osnovna delatnost jeste izrada i montaža metalnih konstrukcija, montažnih hala, šupa, hangara, skladišta, magacina, nadstrešnica, krovnih konstrukcija, izrada limarskih radova, montaža krovnih i fasadnih panela.

Proizvodnja čeličnih konstrukcija
       Proizvodnja i montaža čeličnih konstrukcija

Pored toga, jedni smo od osnivača zadruge "Udruženi domaćini" koja nudi izradu urbanističkih projekata i izradu građevinskih radova. Naša snaga proističe iz tima profesionalaca koji poseduju ogromno iskustvo u poslu i radu na projektima na terenu. Poslove završavamo kvalitetno, efikasno i u skladu sa zakonskim regulativama i standardima. Uz navedene delatnosti pružamo usluge projektovanja sa najefikasnijim i najrentabilnijim rešenjima za vaše metalne montažne objekte.

Projektovanje čeličnih konstrukcija
                Projektovanje montažnih hala

Konstrukcije za objekte (montažne hale, hladnjače, manji objekti, nadstrešnice...) i ostale proizvode izrađujemo od najkvalitetnih atestiranih materijala. Koristimo najsavremeniju opremu i stalno se usvršavamo prateći svetske trendove.

Naš stručni tim vodi računa o vašim potrebama i svojim iskustvom garantuje:

» Po najkonkuretnijoj ceni dobijate najkvalitetniju uslugu «

Da biste dobili više informacija o nama ili besplatnu konsultaciju, pozovite nas ili nam pišite putem kontakt forme na sajtu.

Dozvolite da budemo pouzdan partner u vašem poslovanju...

EnglishRussianSerbian